Μαχαίρι Κουζίνας – Μπαλτάς Από Ανοξείδωτο Ατσάλι
- Κράτησέ το μακριά απο παιδιά.
- Προσέξτε την αιχμηρή άκρη κοπής.
- Μην θερμαίνετε, μην χτυπάτε το μαχαίρι μαγειρέματος.
- Καθαρίστε το μαχαίρι μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος.
- Παρακαλούμε ΜΗΝ χρησιμοποιείτε αυτό το μαχαίρι σε οστά, καθώς η λεπίδα είναι πιο λεπτή και εξαιρετικά κοφτερή.
- Καθαρίστε το μαχαίρι με σαπουνόπανο μετά από κάθε χρήση και διατηρήστε το στεγνό.
- Ακονίστε το μαχαίρι με ατσάλι ακονίσματος κάθε 2-3 μήνες για να διατηρήσετε την ευκρίνειά του.