Διασκεδάστε πολύ και φτιάξτε νόστιμο παγωτό, επιδόρπια σορμπέ και πολλά άλλα. Απλώς βάλτε το πιάτο παγωτού για τουλάχιστον 24 ώρες ανάποδα στο ψυγείο στους -23 βαθμούς Κελσίου και μετά ρίξτε το μείγμα πάγου (πολλές συνταγές μπορείτε να βρείτε εύκολα στο Διαδίκτυο) στο πιάτο και αρχίστε να το ξεσκαρτάρετε. Φτιάξτε νόστιμα ρολά πάγου ή επιδόρπια με φρούτα, επικάλυψη, σαντιγί κ.λπ.
Χαρακτηριστικά:
- υπέροχη ιδέα για σπιτικό παγωτό και αστεία
- απλά βάλτε το ανάποδα και βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία είναι -23°C. Διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει
- εύκολο, αστείο και γρήγορο
- Ρίξτε το μείγμα πάγου σε κατεψυγμένο τηγάνι, περιμένετε ένα λεπτό και αρχίστε να τρίβετε τον πάγο με ένα κουτάλι ξύστρας
- Το σετ περιλαμβάνει: 1 x τηγάνι, 1 x κουτάλι ξύστρα, x 1 κουτάλι, 6 καλούπια, 1 x κουτάλι λάσπης με άχυρο
βάρος: 2,5 κιλά